dijous, 24 de gener del 2008

...i Machado tenia raó


Ya hay un español que quiere

vivir y a vivir empieza,

entre una España que muera

y otra España que bosteza.

Españolito que vienes

al mundo, te guarde Dios.

Una de las dos Españas

ha de helarte el corazón.


ANTONIO MACHADO, Proverbios y cntares
(Imatges corresponents a les portades de La Ezpaña de ZP, de César Vidal amb vinyetes de Franfer i La EsPPaña de Rajoy, d'Enric Sopena amb vinyetes de David Ramírez, Edicions 62)


No cal fer massa comentaris. Estem a unes setmanes d'eleccions generals, i Espanya es trenca o és el millor país d'occident. Una situació política que no recorda èpoques de més cofrontació i polarització. La corda de la democràcia és elàstica, i això ens fa possible la tragicomedia de la política que estem presenciant.
9 de Març eleccions, que Déu ens agafe confessats.
P.D.: des d'ací vull animar a tots a que voten, que després guanyarà el que no volem i no podrem queixar-nos.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

HABLA EN CRISTIANO COÑO !

Anònim ha dit...

WWW.NIARUMAARS.BLOGSPOT.COM

Anònim ha dit...

Benvolguts senyors,

Des de fa casi cinc mesos que funciona la següent iniciativa de la qual ens agradaria fer-los partíceps com INSPIRAT PER LA LLETRA, l'adreça és: www.goodnberg.com
GOOD&BERG neix com a portal de desenvolupament cultural, el qual pretén donar cabuda a totes aquelles persones les quals els encanta escriure, a
aquelles persones que devoren llibres i passen llargues hores de lectura, per tant a aquelles persones que estimen la literatura independentment del seu nivell formatiu, cultural, i social, sigui quina sigui la seva procedència.
A partir de la idea que una persona té sobre un text o llibre, sobre el qual li agradaria escriure i que potser, qui sap, algun dia fos publicat, l’ esmentada persona crea un projecte de text inicial que formarà el pròleg de l’obra. Un cop aquí continuem amb la possibilitat de participar en el desenvolupament de l’ esmentada obra per part de tots els usuaris del portal.

Cadascú dels usuaris que vulgui participar en l’obra, realitzarà una proposta de continuació del llibre, a la fi d’un període determinat pel portal aquella proposta que hagi estat més votada (conseqüentment llegida) pels usuaris, s’inclourà al llibre. I així s’aniran desenvolupant els diferents capítols fins a finalitzar el llibre. Els usuaris en tot moment podran participar, no solament escrivint i fent aportacions, també opinant i votant, per això parlem d’un llibre de tots per a tots.
Els llibres a mida que es vagin finalitzant s’incorporaran a la biblioteca del portal com a llibres electrònics (G&B Books), per a que puguin ser llegits, coneguts i difosos a nivell global.

Salutacions cordials

Equip de GOOD&BERG

Larrey ha dit...

Aunque sea en castellano...
Ando promocionando por todos los rincones donde creo que pueda interesar la V Edición de Concurso de Suspiros (Micros) de El Trastero. Espero vuestro cuento:
http://eltrasterodelaimaginacion.blogspot.com/2010/12/el-tiempo-vuela-y-aqui-estamos-otra-vez.html

JOAQUIN DOLDAN ha dit...

un buen blog