dijous, 27 de setembre del 2007

El com i el perquè d'aquest bloc





En primer lloc voldria explicar un poc la temàtica del bloc i el seu funcionament. Doncs bé, la idea és citar, en cada post, un fragment d'una obra -ja siga narrativa, poesia, assaig, texts jurídics...-. A partir d'ací escriuré un article o comentari relacionant el contingut del fragment amb algun tema d'actualitat, amb alguna reflexió, o amb la pròpia obra de la que s'extrau el fragment.

He de dir també que aquest blog forma part de l'assignatura de Comunicació i Informació a Internet (aquesta assignatura és una optativa de la Llicenciatura de Publicitat i Relacions Públiques, encara que en el meu cas l'he triada com a lliure configuració, ja que soc estudiant de Dret).

Web de la UA







A continuació, i com a prova, introduixc un video (no està triat a l'atzar, és un concert en directe en homenatge a Freddy Mercury; posa els pels de punta!!!)




NOTA: aquest post s'ha fet amb anterioritat al de Miriam (sexe, hedonisme i rock 'n roll), però l'ordinador de classe des d'on va ser publicat sembla que estava un dia avançat. Per tant, aquest post hauria de veure's baix del de Miriam.

2 comentaris:

albert ha dit...

Genial el blog en general, a ver si un blog de este tipo incentiva un poco la lectura, que buena falta hace. En cuanto al homenaje a Queen, buenísimo el video, saludos a Mercury este donde este.

Andrea ha dit...

me gusta tu blog!!! poca gente muestra interés ya por la literatura, hay que leer más!!!!